s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Dit seizoen zwaait Remco van Haaren voor het eerst de scepter bij het vlaggenschip van MOC'17.

De ploeg staat op dit moment op de 2e plaats in de 3e klasse en doet nog volop mee voor de prijzen. De samenwerking tussen de groep en de staf verloopt uitstekend en er zit nog veel rek in deze selectie. De technische commissie is dan ook verheugd met het feit dat we het contract van Remco hebben verlengd. Ook volgend seizoen staat Remco aan de leiding van het 1e team van MOC'17. Tijdens het trainingskamp in Duitsland zijn er vervolggesprekken gevoerd en heeft de TC een overeenstemming bereikt met Remco over een langer verblijf. Remco en de TC hebben veel vertrouwen in deze groep en de toekomst van MOC'17.

Tijdens het trainingskamp in Duitsland is er ook overeenstemming bereikt met Jasper Luymens over het verlengen van zijn contract. Jasper blijft aan als assistent-trainer van het 1e team en blijkt een uitstekende match te zijn samen met Remco als trainersstaf voor dit elftal. De eerste contouren zijn gelegd voor het nieuwe seizoen en de rest van de huidige staf zal hopelijk volgen en aan boord van MOC'17 blijven. Ook kijkt de technische commissie met vertrouwen naar de huidige selectie van MOC'17 en is de verwachting dat ze volgend seizoen allemaal nog in het blauw-wit van MOC'17 zullen spelen.


Wij wensen Remco en Jasper veel succes in de 2e seizoenshelft op jacht naar prijzen en uiteraard ook in het nieuwe seizoen.

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom