s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

MOC'17 Selectie klaar voor seizoen 2022-2023

Het einde van het seizoen is druk en hectisch geweest met als kers op de taart de promotie naar de 3e klasse van het 1e team.

Ondertussen is de TC volop in de weer geweest om de spelersgroep en staf compleet te maken voor het nieuwe seizoen.

Het 1e team heeft met Remco van Haaren een nieuwe hoofdtrainer gekregen. Hij zal dit seizoen geassisteerd worden door Jasper Luymes, die de groep goed kent door zijn vorige functie bij de selectie. Ook de 2e selectie heeft een nieuwe trainer gekregen. De TC is blij met het feit dat we de enthousiaste en ervaren trainer Bram Kot hebben kunnen strikken. Bram heeft veel 1e selectieteams onder zijn hoede gehad en kent het klappen van de zweep in de voetballerij. Tijdens de gesprekken bleek al snel dat hij enthousiast werd van MOC'17 als club en een talentvolle groep als het 2e team. Deze groep trainen, opleiden en proberen door te laten stromen naar het 1e team. Bram zal dit seizoen geassisteerd worden door de ervaren en onmisbare Cees Hoendervangers. Wij wensen Bram veel plezier, sportiviteit en succes bij MOC'17 toe.

De TC is daarnaast erg verheugd te melden dat de selectie dit seizoen onder leiding staat van een 3-koppig medisch team. Met Fred van de Hoogen (fysio 1e team), Guido Sanen (fysio 1e team) #WelkomTerugGuido en Mathijn van Campenhout (fysio 2e team, herstel- en kracht/looptrainer) hebben we een uitgebreid en professioneel medisch team met veel kennis en knowhow in huis. Ze zullen samenwerken, elkaar aanvullen en de gehele selectie onder hun hoede nemen op gebied van verzorging, herstel en kracht.

De voorbereiding van de selectie bestaat uit 2 fases. De 1e fase (2 weken) vond in half juli plaats met als afsluiter een oefenwedstrijd tegen v.v. Roosendaal. De 2e fase (6 weken) begint aanstaande zaterdag (13/8). De complete selectie bestaat uit 36 spelers en 3 keepers. Dit gaat de groep vormen voor de 1e selectie, onder leiding van nieuwkomer Remco van Haaren en assistent Jasper Luymens en de 2e selectie, onder leiding van mede nieuwkomer Bram Kot en assistent Cees Hoendervangers.

De TC wenst de gehele selectie en staf een goede voorbereiding en succesvol seizoen toe.

MOC Selectienieuws 1.0 800x600

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom