s.v. M.O.C.'17

Business Club

Meer dan alleen sponsor

Business Club

s.v.M.O.C.’17 is een familieclub met ambities en is uitgegroeid tot een vereniging van meer dan 1.250 leden met ruim 70 teams. Daarmee is s.v.M.O.C.’17 de grootste voetbalvereniging in de regio Bergen op Zoom.

Op prestatief vlak heeft s.v.M.O.C.’17 als doel om “in een gezellige ambiance met eigen jeugd sportief zo hoog mogelijk presteren”. En s.v.M.O.C.’17 is goed op weg. De zondagselectie speelt in de 2e klasse en vrijwel alle jeugdselecties spelen op divisie niveau. Maar uiteraard hebben ook de G-voetballers (voetballers met een beperking), de dames, de meisjes en de smurfen (de hele kleintjes) een plek verworven.

s.v.M.O.C.’17 heeft naast een sportieve ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid naar leden, sponsors, bezoekers en ook de gemeente Bergen op Zoom. Daarom is onder andere in 2011 de M.O.C. Business Club opgericht waardoor de sponsors meer netwerkmogelijkheden en zichtbaarheid geboden wordt.

De Business Club is een platform om uw organisatie kenbaar te maken aan andere sponsors en onze leden en ook om hen te leren kennen. De Business Club biedt elk seizoen een afwisselend programma variërend van een lunch voor een thuiswedstrijd van het eerste elftal en bedrijfsbezoeken tot inhoudelijke en gezellige thema-avonden.

Bent u nog geen lid en wel nieuwsgierig geworden, dan lichten wij u graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden van een Business Club lidmaatschap en sponsoring toe.

Graag ontmoeten wij u bij onze Business Club.

Namens het Bestuur,

Jurgen van Zwol

sponsor@moc17.nl

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom